Vrijgezellenuitje Volendam: 4 ideeën

Ben je op zoek naar een originele optie om iemand mee te verrassen die binnenkort gaat trouwen? Dan zou je zeker een vrijgezellenuitje Volendam moeten overwegen. Volendam is namelijk een ontzettend leuk stadje, en het heeft heel veel te bieden op toeristisch vlak. Je kunt heel veel verschillende activiteiten boeken, die allemaal even geschikt zijn voor een vrijgezellenuitje in Volendam. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Vrijgezellenuitje in Volendam op het water

De meest voor de hand liggende optie voor een vrijgezellenuitje in Volendam is natuurlijk een zeiltocht op het Markermeer. Dit is een ontzettend leuke ervaring voor jong en oud, en heel leuk om te doen in een groep. Het afhuren van zo’n boot (incl. schipper) kan duur zijn, maar als je het bedrag met iedereen deelt is het heel goed te betalen. Je betaalt immers doorgaans per uur, en hoeft hem niet de hele dag te hebben. Als je bijvoorbeeld twee uur lang wilt zeilen en de kosten met zijn allen betaalt is het een hele betaalbare optie als dagactiviteit.

Kroegentocht in Volendam

Los van de zeiltocht op het Markermeer kun je natuurlijk ook een gezellige kroegentocht boeken in dit sfeervolle stadje. Er zitten heel veel leuke kroegjes, en deze kun je tijdens zo’n tocht samen met een gids ontdekken. In sommige gevallen krijg je een plattegrond mee en een route, als je deze volgt dan vind je vanzelf alle leuke kroegjes. Het ligt er maar net aan bij welke aanbieder je boekt. Je kunt bijvoorbeeld ook een speurtocht reserveren voor de hele groep. Daarbij ga je ook een bepaalde route af, maar moet je wel allerlei vragen beantwoorden over Volendam, en opdrachten uitvoeren om punten te verzamelen. Net als de kroegentocht is dit ook een hele populaire optie voor een vrijgezellenuitje in Volendam.

Maak een leuke groepsportret in klederdracht

Een van de eerste dingen waar mensen aan denken als ze over Volendam horen is natuurlijk de bijzondere, oud-Hollandse klederdracht die ze daar vroeger droegen. Het leuke is dat je deze ook nu nog steeds af en toe op straat ziet daar. Wil je zoiets een keer passen? Dan is het een leuk idee om voor het vrijgezellenuitje in Volendam een heuse fotoshoot te boeken in klederdracht. Jullie krijgen dan allemaal een authentiek kostuum aan, en vervolgens worden er foto’s van jullie gemaakt.

Oud-Hollandse spelletjes doen tijdens een vrijgezellenuitje in Volendam

Wil je een leuke activiteit voor overdag boeken om enkele uren mee zoet te zijn? Dan kun je kijken of je een aanbieder kunt vinden waar je oud-Hollandse spelletjes kunt doen. Je kunt daarbij denken aan spijkerpoepen en zaklopen. Dit klinkt misschien een beetje ouderwets, maar het is ontzettend grappig om te doen, zeker tijdens een vrijgezellenuitje in Volendam. Misschien hebben jullie al wat biertjes op, en dan is hilariteit natuurlijk gegarandeerd tijdens al deze activiteiten. Deze spelletjes lenen zich natuurlijk ook goed voor andere gezelschappen, zoals families. Kortom, er is ontzettend veel te doen in Volendam, met wat voor gezelschap je ook gaat en wat je budget ook is. Even googelen en je hebt zo een leuke optie gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *