Trouwen op het strand met je hele familie

Droom je van een bruiloft op het strand? Je hoeft hiervoor echt niet naar het buitenland te gaan. Je kan gewoon bij ons in Nederland trouwen op het strand. Wij zorgen ervoor dat er een prachtige ceremonieplek op het strand gerealiseerd wordt. We zetten de stoelen neer en maken er een speciaal moment van. Met je eigen babs kan je vervolgens echt trouwen op het strand. Na afloop geef je een feestje in onze strandtent of kom je gezellig napraten en proosten met een drankje. Zo wordt trouwen op het strand een unieke ervaring om mee te maken.

Lekker genieten samen met je familie

Het strand is daarbij natuurlijk ook een plek waar je lekker met je familie kunt genieten. Zeker op een bijzondere dag als de dag waarop je gaat trouwen. Dit geeft alles een extra mooie lading. Je bent er bovendien helemaal zelf bij hoe wij je trouwerij zullen aankleden en vormgeven aan het strand.

Van de mooiste verlichting, een podium tot de muziek die speelt. Het is allemaal zelf in te delen zodat jij de dag van je dromen altijd kunt herinneren.Het organiseren van een bruiloft is voor ons overigens absoluut niet nieuw. Wij verzorgen sinds jaar en dag de mooiste, leukste en bijzonderste bruiloften, familie bijeenkomsten of familie uitjes. Waar het vaak allemaal gaat om gezelligheid en er veel persoonlijke wensen voorbij komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *