silent disco met de buren

Silent disco met de buren, een aanrader!

Heb je nieuwe buren die je graag zou willen leren kennen of wil je je buren graag te vriend houden? Een silent disco party is hier de ideale oplossing voor. Ook zijn er andere mogelijkheden voor een silent disco, als je buren niet van een feestje houden. Wij vertellen jou hier snel meer over!

De voordelen ervan

Een silent disco met de buren brengt veel voordelen met zich mee. Zo leer je ze op een leuke en gezellige manier kennen, bouw je een betere band op of hou je ze te vriend. Daarnaast creëer je geen overlast, vanwege de koptelefoons en heb je ook geen last van omgevingsgeluiden. Ook kan er bij meerdere zenders gekozen worden tussen diverse kanalen, waardoor iedereen naar zijn/haar favoriete muziek kan luisteren. Wil of moet je 1,5 meter houden, vanwege corona, dan kan je dat zo regelen. Zo kan het in Zoom of Teams, een ieder in zijn eigen tuin of op zijn/haar balkon, waardoor je elkaar toch ziet en met elkaar kan meedansen op de beat van de muziek. Het kan ook met meerdere buren gedaan worden, aangezien de zender een bereik van wel 200 meter heeft. Daarnaast kan je het ook in één tuin vieren, waarbij je een DJ regelt. Op deze manier is het feestje helemaal compleet. Vooral als je de hele dag binnen zit vanwege thuiswerken of je verveelt is dit een ideale oplossing. Ook als je weet dat de buren eenzaam zijn is dit een leuk idee. Daarnaast kan je het ook combineren met een BBQ in de zomer voor bijvoorbeeld de hele buurt of meerdere buren. 

Mogelijkheden voor silent disco

Houd jij of de buren niet zo van een feestje, dan zijn er ook andere oplossingen. Zo kan je kiezen voor een silent cinema, dus dat je bijvoorbeeld buiten een film met z’n allen gaat kijken, zonder last te hebben van omgevingsgeluiden. Ook kan je een yogales of fitness volgen, waarbij een ieder goed de instructies kan volgen, muziek kan luisteren en bij yoga zelfs tegelijkertijd in zijn eigen wereld blijft. Via de koptelefoon kan er namelijk muziek worden afgespeeld en tussendoor instructies worden gegeven. Ook kan je kiezen voor workshops, waarbij iedereen zijn eigen workshop kan kiezen en je tussendoor toch gezellig met elkaar kan praten. Voor een silent disco party met summervibe kan je kiezen voor tropische muziek en ondertussen kan je gezellig met elkaar praten door het volume wat lager te zetten. Ook kan je silent disco gebruiken voor een rondleiding bij bijvoorbeeld een museum, kroegentocht of stadswandeling, waarbij iedereen de uitleg goed kan volgen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor een leuke silent disco met de buren. Silent disco kan je het beste huren, zeker bij weinig gebruik, aangezien het best prijzig is om een silent disco set te kopen. Wij raden daarom ook aan om een silent disco set te huren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *