Originele huwelijkscadeaus

Ga je voor een fotoboek, een cadeaubon of wil je toch iets originelers geven? Je wilt natuurlijk niet met lege handen aankomen en al helemaal niet met een saai cadeau. Nu is het moment daar dat je een cadeau moet verzinnen en dat is toch iets lastiger dan je in eerste instantie dacht. Wij weten daar wel wat op! Met deze lijst aan originele huwelijkscadeaus ben je verzekerd van een top cadeau!

Een nachtje weg

Doe een heerlijk nachtje weg cadeau voor het bruidspaar. Je kunt bij deze overnachting van alles regelen, zodat ze zelf niks meer hoeven te doen. Zo kun je een fles champagne bij de kamer kopen of laat ze kennis maken met culinair eten. Zorg ervoor dat de datum nog vastgesteld kan worden, zodat ze zelf een datum kunnen kiezen wanneer het beste uitkomt!

Een trouwauto

Is er altijd al een auto geweest waar ze graag in hebben willen rijden? Vind dan een trouwauto in Groningen die je voor een dag kan huren. Je kunt dit doen bij CCD Nederland, waarbij je voor één dag in die gave auto mag rijden! Een uniek cadeau dat absoluut niet vergeten zal worden. 

Een reiskoffer

Een reiskoffer is iets wat elk paar nodig heeft en hoe leuk is als dit nou ook nog eens met elkaar matcht! Het bruidspaar zal waarschijnlijk nog genoeg reisjes maken waar zij een koffer bij nodig hebben, waardoor dit een perfect cadeau is om te geven. 

Een wijnproeverij

We bedoelen natuurlijk een heerlijke thuis wijnproeverij. Je kunt bij diverse winkels wijnproeverij boxen halen die voor twee personen bedoeld zijn. Dit is heerlijk voor net na de bruiloft op bijvoorbeeld de honeymoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *