Iphone 6 design

Kies je voor de iPhone 6 of voor de iPhone 6S

Inmiddels is er al heel wat te kiezen op het gebied van iPhones. Er zijn al veel modellen op de markt waardoor je voldoende mogelijkheden hebt. Ga jij voor de nieuwste iPhone of kies je toch een wat ouder model. De iPhone 6 is al enige tijd op de markt, na lancering van de iPhone 6 kwam ook de iPhone 6s. Heb jij de keuze gemaakt voor een iPhone 6 maar weet je niet of je voor de 6 of de 6s moet kiezen? Lees dan vooral verder, we zetten de verschillen voor je op een rij.

Uiterlijk


Tussen de iPhone 6 en de iPhone 6s is er aan het uiterlijk eigenlijk niks te zien, de telefoons zijn van buitenaf identiek. De verschillen zijn dan ook voornamelijk van binnenuit

Camera


De camera van de iPhone 6s geeft meer details. Daarnaast heeft de 6s de functie live photo’s, de functionaliteit legt het moment rond het nemen van een foto vast. Door deze functie komen je foto’s meer tot leven.

3d Touch


Het scherm van de iPhone 6s heeft 3s touch, deze functie helpt je om jouw favoriete apps gemakkelijk te benaderen zonder dat je eerst door onderliggende menu’s moet scrollen.

De processor


Een A9 processor is 80% sneller dan een A8 processor. De iPhone 6s heeft zo’n A9 processor waardoor hij dus sneller is dan zijn voorganger. Hierdoor is je telefoon sneller met het openen van menu’s, het bekijken van foto’s en het spelen van spelletjes.

Welke telefoon is geschikt voor jou


Zowel de iPhone 6 en de iPhone 6s zijn prima telefoons voor de echte Apple liefhebber. Welke telefoon het beste bij jou past is afhankelijk van de functies die je graag en veel gebruikt. Bij iPhonez.nl kun je terecht voor beide modellen met een super snelle levering. Voor alles op het gebied van iPhones kun je terecht bij iphonez.nl