Een mooi spandoek maken hoe doe ik dit?

Een spandoek maken is een originele en goede manier om iets onder aandacht te brengen. Wil je iemand supporten tijdens een sportwedstrijd of iemand verrassen met een spandoek als hij of zij thuiskomst na een lange periode in het buitenland? Dan is het maken van een spandoek een erg leuk idee. Met een spandoek spring je er mooi uit tussen alle andere supporters. Maar hoe maak ik nou zo’n spandoek? In deze blog geven wij tips voor het maken van een mooi spandoek. 

Spandoek 50 jaar: Voor als iemand Sarah of Abraham wordt!

De boodschap is het belangrijkst

Wanneer je een spandoek wilt gaan maken is het overbrengen van een boodschap natuurlijk het voornaamste doel. Wanneer jij een spandoek meeneemt naar een voetbalwedstrijd hebben de spelers vaak niet de tijd om hele lappen tekst te lezen. Houdt de boodschap dus lekker kort. Ga voor maximaal 3 zinnen anders wordt het echt teveel en het liefst nog korter. Controleer de tekst goed van het zou zonde zijn als je er later achter komt dat je een spelfout hebt gemaakt.

De opmaak

Je wilt natuurlijk ook dat de boodschap op het spandoek goed te zien is. Je wilt niet hebben dat niemand de boodschap kan lezen of dat de boodschap verkeerd wordt begrepen. Het gebruik van kleur en lettergrootte is daarom erg belangrijk. Door hiermee te spelen kan je bepaalde woorden extra benadrukken en deze eruit laten springen. Om dit goed te kunnen doen heb je natuurlijk wel goed materiaal nodig. Koop dus genoeg stiften of verf bussen om het maximale uit je spandoek te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *