Binnenkort een feestje te vieren? Wil je het dit keer helemaal anders doen? Net even wat extra’s? Hoe leuk zou het zijn als al je vrienden, familie, kennissen en andere genodigden het tijden later nog steeds over jouw feest hebben? Geweldig toch? Doe het dan eens anders en huur een goochelaar in! Geniet van de magische ervaring voor jou en je gasten.

Een goochelshow op het podium

Goochelaar Mitch Durbank is een goochelaar die je voor verschillende soorten feesten in kunt huren. Leent het feest zich voor een centrale goochelshow op het podium, dan neemt deze goochelaar je graag mee tijdens zijn interactieve magische show. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan diners, recepties, jubilea of familiefeesten. Op het podium is Mitch op zijn best. Hij heeft uiteraard de volledige aandacht van zijn publiek nodig, want deze centrale show is interactie

Tafelgoochelen

Vind je het leuk om wat nader kennis te maken met de goochelaar? Dan is de tafelgoochelact wellicht een goed idee voor jouw feest. De goochelaar mengt zich tijdens het feest tussen de gasten en laat zijn magie spreken. Aan tafel worden je gasten getrakteerd op enkele vingervlugge trucs. Je gasten staan er met hun neus bovenop, maar zullen versteld staan. Er wordt zeker nog lang nagepraat over deze trucs. Uiteraard is het ook mogelijk om de centrale podiumshow te combineren met het tafelgoochelen. De hele avond wordt een magische belevenis op die manier. Je gasten zullen het geweldig vinden!

Zelf leren goochelen

Organiseer je een ander soort feestje? Een feest waarbij de gasten ook actief dienen te zijn? Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest of een teambuildingactiviteit met je collega’s. Ook dan is goochelaar Mitch Durbank te boeken. Met een workshop goochelen leer je zelf de kneepjes van het vak en kun je je familie, vrienden of kennissen entertainen als echte goochelaar. Tijdens de workshop staat een relaxte sfeer voorop. Je kunt ervoor kiezen een thema aan de workshop mee te geven, maar ook zonder thema kun je leren goochelen. Deze originele bezigheid is een magische belevenis voor allen en zal zeker in de smaak vallen. Na afloop van de workshop krijg je natuurlijk de gelegenheid om de andere ‘goochelaars in spé’ te laten zien wat jij geleerd hebt. Je wordt een echte goochelaar!

Let the magic begin!

Ook een goochelaar boeken voor jouw feest? Zeker doen! Je bent gegarandeerd van een magisch feest waarbij jij en je gasten zich uitstekend zullen vermaken. Samen met de goochelaar wordt het een ervaring om nooit meer te vergeten!