trouwlocatie in Harderwijk

trouwlocatie in Harderwijk

De dag van je leven

Het heugelijke moment is daar! Jullie gaan trouwen. Waarschijnlijk leef je nog even in een roes, maar ook besef je je nu al dat er veel geregeld moet worden. We geven je alvast een hele belangrijke tip: Regel de bruiloft niet alleen. Schakel een ‘weddingplanner’ in. Hij of zij regelt, met jullie, de meest belangrijke facetten van een bruiloft. Spreek van te voren een strak budget af en hou rekening met een kleine buffer. Houdt ook rekening met de trouwlocatie. Een trouwlocatie in Amsterdam is gewilder dan een trouwlocatie in Harderwijk. Wees op tijd met boeken! Onderstaande tips helpen je daarnaast om jouw trouwdag een spetterend succes te maken.

Budget

Het meest belangrijke onderwerp, maar ook gelijk een hele lastige. Het is verstandig om van te voren een budget in te plannen met een buffer. Zo heb je altijd nog een bedrag ‘openstaan’ voor zaken die je per ongeluk vergeten bent. Daarnaast speelt het budget een belangrijke rol in alle facetten van jullie trouwdag.

De trouwdatum

Wanneer gaat de grote dag plaatsvinden? Het is verstandig om de grote dag ver van te voren in te plannen, zo heb je de tijd om alles te regelen. Wat is voor jullie belangrijk? Wil je trouwen op een bepaalde datum? Of is juist het seizoen belangrijk? De zon, of juist een winters landschap? Er zijn meerdere factoren waaraan je kan denken. Moet je letten op het budget? Plan dan de bruiloft niet op een vrijdag of zaterdag; dit zijn vaak de duurste dagen om te trouwen.

Bepaal de stijl

Hoe gaat jullie bruiloft er globaal uitzien? Kiezen jullie voor klassiek of juist heel erg modern? Pakken jullie groot uit of vieren jullie de liefde met een intiem gezelschap? Steeds vaker zien we stellen in het buitenland trouwen. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd, dus waarom haal je het buitenland niet naar jouw locatie? Er zijn genoeg locaties te vinden die dit faciliteren.

Gastenlijst

De gastenlijst. Altijd een beladen en lastig punt. Wie nodig je wel uit en waar trek je de streep? Houdt rekening met de feest- of trouwlocatie. Hoe meer gasten, hoe duurder de bruiloft zal zijn. Schakel je plichtsgevoel uit. Nodig echt alleen mensen uit met wie jullie het feestje willen vieren!

Een fantastische locatie

De locatie speelt natuurlijk een belangrijke rol op deze mooie dag. Ben jij op zoek naar een prachtige locatie in een bosrijk gebied in het midden van het land? Bekijk dan de mogelijkheden van Partycentrum Slenkenhorst.