water-games-937075_1920

Een dagje weg: dit neem je mee!

Ga jij er heerlijk een dagje op uit! Dan is het belangrijk dat je goed voorbereid bent en deze lijst meeneemt. Zo weet je zeker dat je voor een hele dag voorzien bent van de juiste spullen. Ga allereerst na wat je die dag wil doen, bij een picknick zul je namelijk meer mee moeten nemen dan dat je het terras op gaat met vrienden. Ondanks dat de situatie bepalend is, zijn onderstaande spullen een absolute aanrader om mee te nemen!

Telefoon en portemonnee

De belangrijkste spullen zijn toch wel je telefoon en portemonnee. Zonder telefoon en portemonnee kun je helaas niks af rekenen of iets opzoeken. Vooral als je een stad in gaat, kan een telefoon erg handig zijn om de weg te vinden en leuke plekjes te bezoeken. 

Een zonnebril

Niet alleen in de zomer kan het zonnetje gaan schijnen, ook in de winter kan de zon heerlijk schijnen. Ga je met de auto? Laat dan altijd een zonnebril in de auto die je erbij kan pakken onderweg of op de plek van bestemming. 

Pleisters

Vooral met kinderen is het bij hebben van pleisters geen overbodige luxe. Je weet nooit wat er gebeurd en vooral wanneer we weer heerlijk naar buiten kunnen zit een ongelukje in een klein hoekje. 

Tissues

Ook tissues zijn altijd handig om bij te hebben. Na het eten bij een restaurant in Zwolle of het halen van een ijsje, kunnen tissues altijd handig zijn om je handen aan schoon te maken. Heb je kinderen? Zorg er dan voor dat je ook vochtige doekjes bij je hebt!

Een flesje water

Wanneer je een dagje weg gaat kan het zijn dat je lang aan de wandel bent. In dat geval is een flesje water ideaal. Je kunt even snel wat drinken, zonder dat je ergens hoeft te stoppen om een flesje drinken te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *