Campagne voor feesten en partijen

Ben jij van plan om een feestje te geven? Champagne kan het feestje nog net iets specialer maken en daarom wordt er tijdens de feestdagen en verjaardagen vaak een fles getrokken om te kunnen proosten met je vrienden en familie! Champagne is op zichzelf natuurlijk al heel feestelijk, maar je zou het nog feestelijker kunnen maken door er een echt champagne feestje ervan te maken. Zo is het een heel origineel idee om champagnecocktails te maken en serveren.

De champagnecocktails

Veel mensen houden ervan om champagne puur te drinken en hebben er bijvoorbeeld nog nooit over na gedacht dat je er ook een mix drankje van kan maken. Cocktails zijn hele mooie en feestelijke drankjes en als je dus champagne combineert met cocktails maak je er direct een dubbel zo groot feest van. Online zijn er veel recepten te vinden om champagnecocktails te kunnen maken. Zo kan je bijvoorbeeld vers fruit toevoegen en van een klassieke cocktail een champagnecocktail maken.

Heb je zin om echt helemaal all the way te gaan? Dan is het leuk om champagnekoelers aan te schaffen. Of je kunt oude weckpotten vullen met champagne en aardbeien, die moet je dan een aantal uur in de koelkast zetten om in te laten trekken voordat je het serveert aan je gasten. Ook is het leuk om je eigen ijsblokjes te maken door bijvoorbeeld bloemblaadjes of bessen mee in te vriezen.

Voor al deze leuke en originele ideeën kun je de champagne kopen op www.degoudenton.nl  . Hier vind je veel verschillende soorten en smaken champagne, dus er zal altijd wel iets lekkers voor jou tussen zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *