hetschwarzwald

4 ideeëntips voor een geslaagd bedrijfsfeest

Bijna elke werknemer wordt een of enkele keren per jaar uitgenodigd om een bedrijfsfeest bij te wonen. Dit kunnen feesten zijn die door de werkgever voor het voltallige personeelsbestand worden georganiseerd, maar ook afdelingsuitjes zou je onder bedrijfsfeesten kunnen scharen. Hoe dan ook, als je verantwoordelijk bent om zo’n feest invulling te geven, dan zit je misschien om inspiratie verlegen voor een activiteit. Daarom noemen en beschrijven we in dit artikel vier mogelijke activiteiten die bij uitstek geschikt zijn voor bedrijfsuitjes.

Spanning en sensatie met buggy rijden

Als je op zoek bent naar een spectaculaire activiteit, dan kun je overwegen te gaan buggy rijden. Elke deelnemer krijgt dan eerst wat instructies van een begeleider, waarna men inderdaad zelf met een buggy door een daarvoor afgezet gebied mag crossen. Een ding is zeker: als je met zo’n buggy over onverharde natuurpaden scheurt, dan zijn adrenalinekicks gegarandeerd.

Puzzelen en samenwerken in een escape room

Escape rooms zijn de laatste jaren onmiskenbaar populairder geworden. Een tijdslot boeken in een escape room is uiteraard iets dat je het best in een groep kunt doen. En welke escape room je ook boekt: het zal altijd een unieke ervaring zijn. Elk gebouw of iedere kamer uit te ontsnappen is namelijk weer totaal anders. Samen ingewikkelde raadsels oplossen is wat altijd weer het mooie is van een escape room als bedrijfsuitje.

hetschwarzwald

Volg een leerzame segway cursus

Van een wat andere orde is het volgen van een eendaagse segway cursus. Segways zou je kunnen zien als elektrisch aangedreven steps. Deze zie je vooral in de grotere steden in Nederland steeds vaker. Bij een segway cursus leer je uiteraard hoe je dit apparaat moet besturen.

Je rijskills verbeteren met een antislipcursus

Een andere activiteit die in principe ieder voor zich uitvoert is een antislipcursus. Bij dit soort cursussen leer je onder meer hoe je noodstops maakt en achterwielslips corrigeert. Reuze handig als je eens de weg op moet terwijl het wegdek glad is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *